1a divisió

Nova victòria de mínims

1a divisió. El Madrid referma el lideratge superant l’Alavés (3-0) en un partit gris en què el talent individual marca la diferència

Madrid 3 Alavés 0

MADRID:Courtois; Carvajal (Lucas Vázquez, 87’), Militão, Alaba, Mendy (Marcelo, 85’); Casemiro, Modric (Rodrygo, 82’), Valverde; Asensio (Ceballos, 82’), Vinícius (Hazard, 85’) i Benzema.ALAVÉS:Pacheco; Tenaglia, Miazga, Lejeune, Rubén Duarte (Ximo Navarro, 83’); Pina; Jason (Pere Pons, 61’), Escalante (Edgar Méndez, 72’), Loum /Toni Moya, 83’), Luis Rioja (Manu Vallejo, 72’); i Joselu.GOLS:1-0 (63’) Asensio. 2-0 (80’) Vinícius. 3-0 (91’) Benzema, de penal.ÀRBITRE:Munuera Montero.T.G.:Al local Modric i al visitant Loum.

El Madrid va tornar a guanyar un partit de lliga al Santiago Bernabéu amb la llei del mínim esforç. Igual que va passar contra el Granada, ahir els blancs van superar l’Alavés gràcies a un gol de Marco Asensio en la segona part, després d’uns primers quaranta-cinc minuts molt fluixos.

El control de la possessió va ser absolut del Madrid des de l’inici, però va ser incapaç de generar perill més enllà d’accions a pilota aturada amb Militão. De fet, la millor ocasió de la primera part la va tenir l’Alavés després d’un error de Casemiro. El xut de Jason des del punt de penal, però, se’n va anar per sobre del travesser.

En la segona part van arribar les ocasions. Pacheco, primer, i Lejeune sota pals, després, van evitar el gol en una doble ocasió de Vinícius i Benzema. L’Alavés també va tenir les seves possibilitats, sobretot en una claríssima ocasió de Pere Pons després d’un error d’Asensio, però el gironí va retallar Courtois i amb poc angle va xutar desviat. Perdonar el Madrid és pecat, ja que en l’acció següent Marco Asensio va rebre a la frontal i va marcar l’1-0 amb un gran xut per l’escaire (63’). El gol va donar vida al Madrid, que va tenir un final còmode.

Primer Benzema va topar amb el pal i poc després Vinícius va sentenciar culminant una bona jugada col·lectiva (2-0, 80’).