Una derrota per estrènyer la part alta

3a divisió FEF. L’Olot perd al camp del San Cristóbal, que se situa a un sol punt

San Cristóbal 3 Olot 1

SAN CRISTÓBAL:Arnau, Óscar Sierra, David López, Poves (Tom, 63’), Tino Mendoza (Sergi Martínez, 87’), David Toro (Ashot, 79’), Mario Cantí (Abde, 79’), Mario Domingo, Ion Vázquez, Amantini (Max, 87’) i Óscar Carrasco.OLOT:Torra, Aimar, Gerard (Carles Mas, 45’), Ayala, Bigas (Ferri López, 3’), Ot Serrano (Moha, 71’), Eloi, Èric Vilanova, Xumetra, Arranz i Kilian (Vallès, 85’).GOLS:1-0 (28’) Poves. 2-0 (55’) Poves. 3-0 (81’) Abde. 3-1 (89’) Vallès.ÀRBITRE:Sánchez Rico.T.G.:Tino Mendoza i Èric Vilanova.

Derrota delicada de l’Olot, que veu com se li complica el lideratge en una zona capdavantera que s’estreny. El San Cristóbal va superar amb claredat el conjunt d’Albert Carbó i se situa a només un punt, com el Manresa. El partit ja va començar amb mal peu per a l’Olot, que va perdre de seguida Bigas per lesió. Xumetra va tenir una de les primeres ocasions (7’), però va ser Poves qui va marcar l’1-0, en aprofitar un refús (28’). Arranz, Ot Serrano i Xumetra haurien pogut igualar el resultat abans del descans. En la segona part, els vallesans van encarrilar el partit amb el segon gol de Poves (55’). Qualsevol esperança de reacció dels d’Albert Carbó es va esvair amb el 3-0, obra d’Abde (81’). L’Olot només va tenir temps de marcar el 3-1, amb un gran xut des de lluny d’Èric Vallès (90’), que té el seu pes perquè iguala el goal-average.