Ligue 1

Messi: “El PSG no té res a envejar a ningú”

Leo Messi va fitxar pel PSG per dos motius principals. El primer , perquè no va poder seguir en el Barça, que era el seu desig, i el segon, perquè estava convençut que amb l’equip francès estaria en disposició de tornar a guanyar una altre champions. En declaracions als mitjans del PSG, l’argentí ha assegurat que no han de tenir cap mena de complex respecte d’altres equips. “El PSG no té res a envejar a ningú. És un dels millors clubs del món i de mica en mica anirà a més.”, ha assenyalat.

Messi, que espera deixar fora de la Champions al Real Madrid, està feliç d’estar rodejat de grans futbolistes i està convençut que amb el pas del temps la connexió entre tots els cracs del PSG anirà a més. “És bonic estar envoltat dels millors jugadors. Vaig tenir l’oportunitat de ser-ho durant molts anys al Barça i ara també al PSG. Estic content i tinc ganes d’aprofitar-ho. A Di María ia Neymar els conec des de fa molt de temps, un de l’Argentina i l’altre del Barça. Amb Mbappé encara no havíem coincidit, però cada cop ens coneixem més. Al terreny de joc estem aprenent a trobar-nos”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)