Més futbol

Alèxia guia Espanya davant la campiona olímpica (1-0)

Arnold Clark Cup. La selecció acaba reforçada amb vista a l’Eurocopa

La selecció espanyola ha tancat la seva participació en l’Arnold Clark Cup amb una victòria per la mínima contra Canadà, última campiona olímpica.

L’equip dirigit per Jorge Vilda s’ha imposat per un ajustat 1-0 amb gol d’Alèxia Putellas, que tanca el campionat havent sumat dos gols i nomenada avui MVP del partit. El gol ha arribat en el minut 21 de la primera part, després d’una bona acció per la banda per part de Leila, Jenni ha deixat passar la pilota i Alèxia ha rematat a plaer.

Alèxia hauria pogut fer el segon en el minut 62, però la seva rematada s’ha estavellat al travesser. També ha fet un travesser Canadà (Fleming).

Espanya acaba el torneig amb 5 punts i estarà ara pendent del resultat de l’últim partit entre Anglaterra (2 punts) i Alemanya (1), que es juga a les 20.30 h. Si guanyen les britàniques caldrà mirar el goal average.