Mundial

Polònia, Suècia i República Txeca no volen jugar a Rússia la repesca del Mundial

Polònia ja va demanar fa uns dies a la UEFA que la semifinal de la repesca pel mundial de Qatar 2022 no es disputés a Rússia tal i com estava previst per l’escalada en la tensió del conflicte amb Ucraïna. Avui, després de l’atac militar rus a terres ucraïneses, Polònia ha fet un pas més i ha demanat a la UEFA i a la FIFA que canviïn la seu del partit. I no ho ha fet sol, i és que les seleccions de Suècia i la República Txeca, que disputen l’altra semifinal i haurien de jugar a Rússia en una hipotètica final contra la selecció russa, s’hi han sumat en un comunicat conjunt.

De moment el duel entre Rússia i Polònia està previst pel dijous 24 de març a Moscou, mentre que la final, que segons el pla es disputaria a Rússia o Polònia segons qui es classifiqui, seria el dimarts 29 contra el vencedor del duel entre Suècia i República Txeca.

“Les federacions de futbol de Polònia, Suècia i la República Txeca condemnen rotundament l’agressió de Rússia a Ucraïna. Davant la situació actual, expressen una posició ferma envers els partits previstos per als dies 24 i 29 de març d’enguany. Els partits de play-off de la Copa del Món de Qatar no s’han de celebrar a la Federació Russa.

Els signants d’aquesta crida no preveuen el viatge a Rússia i jugar-hi partits de futbol. L’escalada militar que estem observant està associada a greus conseqüències i una reducció important del nivell de seguretat per a les nostres representacions i delegacions oficials.

Per tant, esperem una resposta immediata de la FIFA i la UEFA i la presentació de solucions alternatives per als propers partits”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)