1a divisió

El Madrid, a Vallecas

1a divisió. El conjunt blanc, que passa un moment de dubte, visita el Rayo, que necessita un cop d’efecte després d’haver sumat un punt dels últims 18

Rayo Vallecano Real Madrid

RAYO VALLECANO:Dimitrievski; Balliú, Catena, Saveljich, Fran García; Isi, Comesaña, Valentín, Álvaro; Trejo; i Falcao.REAL MADRID:Courtois; Carvajal, Militão, Nacho, Mendy; Casemiro, Kroos, Modric; Marco Asensio, Vinícius i Benzema.ÀRBITRE:Díaz de Mera (col·legi asturià).HORARI:18.30 h (Movistar LaLiga) a l’estadi de Vallecas.

El Real Madrid, líder del campionat, amb sis punts més que el segon, el Sevilla, i onze més que el tercer, el Betis, que s’enfronten demà en el derbi sevillà, té avui (18.30 h) al feu del Rayo una oportunitat per obrir una mica més l’escletxa. Sense David Alaba ni Gareth Bale –tots dos amb problemes musculars–, l’equip blanc visita Vallecas en un moment de dubte generat per la desfeta contra el PSG (1-0) en la Champions i la pobra imatge oferta durant gran part del matx la jornada passada al Bernabéu contra l’Alavés tot i el resultat (3-0). “Després de la supercopa, hem patit per molts motius”, va dir Carlo Ancelotti en la prèvia. L’equip que orienta s’enfronta avui a un Rayo que passa un moment dolentíssim i que necessita un cop d’efecte després d’haver sumat només un punt dels últims 18 disputats.

L’Atlético vol pressionar

Revitalitzats després de la convincent versió oferta contra el Manchester United (1-1) en la Champions, els colchoneros reben (21 h) el Celta amb la intenció de pressionar el Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)