3a divisió FEF

La presentació del llibre de l’Olot, un repàs a la història recent amb veu dels protagonistes

La sala Torín d’Olot ha estat l’escenari de la presentació del llibre del centenari Unió Esportiva Olot, l’altre futbol, escrit pels periodistes David Planella (Ràdio Olot i La Comarca) i Joel Sebastian, redactor de L’Esportiu. El president del club, Joan Agustí, i el de la comissió del centenari, Carles Llorens, han destacat la precisió i el nivell del llibre. “Els de la comissió no havíem previst una obra tan encertada”, ha explicat Llorens. “Han enfocat molt bé la singularitat del projecte”. El llibre se centra en els últims 25 anys –ja se’n va editar un sobre la història coincidint amb el 75è aniversari.

A més dels autors, han intervingut diversos protagonistes. “És la jugada que més he encertat”, ha explicat Àlex Terma sobre el fet de convèncer Joan Agustí i Lluís Macias el 2005, en un moment molt delicat. El president, Joan Agustí, ha recordat els inicis i l’evolució del projecte. “Si haguéssim tingut instal·lacions, l’Olot potser estaria dues categories més amunt. Fèiem futbol sense camps. Si hi hagués hagut més empatia per part de l’Ajuntament d’aquella època, les coses haurien anat diferent”, ha explicat el president, que també ha parlat de l’aposta per futbolistes del territori. També ha intervingut Nitus Santos, “l’ascensor”; Jesús Morchón, “el gran golejador” que no se’n considerava, i Pep Solés, exporter i president de l’associació d’exjugadors, que ha explicat la intenció de fer un referèndum sobre el possible canvi de nom de l’entitat, d’Unió Esportiva Olot a Olot Futbol Club.

A la presentació, també hi havia l’entrenador, Albert Carbó, i diversos jugadors del primer equip. En el discurs final, Joan Agustí ha condemnat l’atac rus a Ucraïna.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)