Premier

El Chelsea, a la venda

El propietari del Chelsea des del 2003, el rus Roman Abramovich, ha confirmat aquesta tarda en una carta que posa el club blue a la venda:

“M’agradaria abordar l’especulació dels mitjans en els darrers dies en relació amb la meva propietat del Chelsea FC. Com sempre he dit, sempre he pres decisions tenint en compte l’interès del club. En la situació actual, per tant, he pres la decisió de vendre el club, ja que crec que això és el millor per el club, els aficionats, els empleats, i també pels patrocinadors i socis del Club.

La venda del Club no serà accelerada, sinó que seguirà el seu corresponent procés. No demanaré que es tornin cap préstec. Això no ha estat mai de negocis ni de diners per a mi, sinó de pura passió pel joc i el club. A més, he encarregat al meu equip que creï una fundació benèfica on es donaran tots els beneficis nets de la venda. La fundació anirà en benefici de totes les víctimes de la guerra a Ucraïna. Això inclou proporcionar fons crítics per a les necessitats urgents i immediates de les víctimes, així com donar suport a la tasca de recuperació a llarg termini.

Aquesta ha estat una decisió increïblement difícil de prendre, i em dol separar-me del club d’aquesta manera. Tanmateix, crec que això és el millor pels interèssos del Club.

Espero poder visitar Stamford Bridge una darrera vegada per acomiadar-me de tots vosaltres en persona. Ha estat un privilegi formar part del Chelsea FC i estic orgullós de tots els nostres èxits conjunts. El Chelsea Football Club i els seus seguidors sempre estaran al meu cor”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)