1a divisió

El Madrid goleja i es posa a 8 punts del segon

El Madrid ha golejat (4-1) a la Real Sociedad i obre escletxa respecte el segon classificat, el Sevilla, de qui està ara a 8 punts.

Ha estat molt superior el conjunt blanc aquesta nit al Santiago Bernabéu, i això que el partit ha començat amb la Real colpejant. Oyarzabal (10’) ha transformat un clar penal de Carvajal sobre Silva i ha avançat el conjunt txuri-urdin que no ha sabut conservar l’avantatge. I és que els guipuscoans s’han tancat a camp propi i ha patit davant d’un Madrid que l’ha assetjat. Finalment els blanc han acabat encertant i amb dos xuts llunyans de Camavinga (40’) i Modric (43’) han capgirat el marcador.

Després del descans no hi ha hagut resposta de la Real Sociedad i el Madrid ha seguit dominant clarament. Benzema (76’), a qui el VAR ha anul·lat dues dianes, ha marcat el tercer de penal i, finalment, Asensio (79’) ha sentenciat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)