1a divisió

El Madrid dona un cop a la taula

1a divisió. Abans de rebre el PSG en la Champions, el conjunt blanc goleja la Real Sociedad i se situa a vuit punts del segon

Real Madrid 4 Real Sociedad 1

REAL MADRID:Courtois; Carvajal (Lucas Vázquez, 84’), Militão, Alaba, Mendy; Casemiro, Camavinga, Modric (Ceballos, 82’); Rodrygo (Marco Asensio, 77’), Vinícius (Marcelo, 82’) i Benzema (Mariano, 84’).REAL SOCIEDAD:Remiro; Zaldua (Zubimendi, 64’), Pacheco (Djouahra, 46’), Le Normand, Gorosabel; Zubeldia, Illarramendi (Aritz, 64’), Merino, Silva (Rafael, 46’), Oyarzabal i Isak (Sorloth, 80’).GOLS:0-1 (10’) Oyarzabal, de penal. 1-1 (40’) Camavinga. 2-1 (43’) Modric. 3-1 (76’) Benzema, de penal. 4-1 (79’) Asensio.ÀRBITRE:Gil Manzano (col·legi extremeny).T.G:als visitants Zaldua i Merino.T.V.:cap.

El Real Madrid va reforçar-se ahir després de golejar (4-1) la Real Sociedad. L’equip dirigit per Carlo Ancelotti va donar un cop sobre la taula en la lliga, de la qual és líder, ara, amb vuit punts d’avantatge respecte al segon, el Sevilla, i, a més, va guanyar una bona dosi de moral, de cara al partit de Champions League d’aquest dimecres contra el PSG, en què intentarà remuntar el resultat advers (1-0) de l’anada. Serà en la tornada al Santiago Bernabéu, on ahir el conjunt blanc va oferir una gran versió i va ser molt superior a la Real Sociedad. I això que s’esperava més oposició del grup entrenat per Imanol Alguacil, un equip de nivell, que no va trobar el seu lloc al feu blanc. A més, l’equip guipuscoà va començar colpejant, amb un gol de penal d’Oyarzabal (10’), però amb el pas dels minuts es va anar enfonsant cap a la seva porteria i el Madrid els va aclaparar. Finalment, els blancs van acabar encertant i amb dos xuts llunyans de Camavinga (40’) i Modric (43’), dos grans gols, van capgirar el marcador.

No hi va haver resposta de la Real Sociedad després del descans i els madridistes van continuar dominant clarament. Benzema (76’), a qui el VAR havia invalidat dues dianes, va fer el tercer de penal i, finalment, Asensio (79’) va sentenciar.

ELS VESTIDORS

Hem fet un partit gairebé perfecte, potser el millor de la temporada, hem gaudit. A més, és una victòria molt important

LA DADA

Afrontem el partit contra el PSG amb il·lusió i confiança; crec que traurem el millor de nosaltres
Carlo Ancelotti
TÈCNIC DEL REAL MADRID
18
punts
és la distància que separa el Barça, que ha jugat dos partits menys, del Real Madrid
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)