3a divisió FEF

El nom de l’Olot, a debat

3a divisió FEF. Programat com un acte més del centenari, la sala El Torín serà avui l’escenari d’un debat que girarà a l’entorn de si el club ha de passar a anomenar-se Olot Futbol Club, com quan es va fundar, o mantenir-se com a Unió Esportiva Olot

La sala El Torín d’Olot tornarà a ser avui l’escenari d’un dels actes del centenari de l’Olot. Dues setmanes després de presentar-hi el llibre del centenari, el club olotí farà un debat obert als socis i públic general sobre un possible canvi de nom per a l’entitat. La qüestió gira al voltant d’anomenar el club Olot Futbol Club, com quan es va fundar, el 1921, o Unió Esportiva Olot, nom assignat sota la dictadura franquista.

El debat es fa per tal que els socis de l’Olot puguin reunir prou arguments i votar un nom o un altre el proper 27 de març, en una consulta organitzada pel club. L’acte es farà a les 19 h, serà presentat pel periodista Jordi Grau i tindrà una introducció de l’historiador Carles Santacana. En defensa de l’Olot Futbol Club el cap visible serà Pep Solés, exporter de l’entitat durant múltiples temporades i membre de la comissió del centenari, i en la defensa per mantenir el nom actual de la Unió Esportiva Olot hi haurà Carles Llorens, president de la comissió.

Aquest debat i la posterior votació són els últims grans actes del centenari de l’Olot, que fa diversos mesos que organitza activitats a la ciutat per explicar els seus orígens, per celebrar una efemèride a l’abast de pocs i fer visible l’actual projecte de la junta directiva encapçalada pel president Joan Agustí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)