1a divisió

Dos estats d’ànim oposats

1a divisió. El Mallorca, que fa quatre partits que perd, rep un Real Madrid molt eufòric

Mallorca Real Madrid

MALLORCA:Sergio Rico; Maffeo, Raíllo, Valjent, Jaume Costa; Antonio Sánchez, Baba, Dani Rodríguez; Kubo, Muriqi i Kang in Lee.REAL MADRID:Courtois; Carvajal, Militao, Alaba, Mendy; Casemiro, Fede Valverde o Kroos, Modric; Rodrygo, Vinícius i Benzema.GOLS:-.ÀRBITRE:José María Sánchez Martínez (murcià).ESTADI:Visit Mallorca.

El duel d’avui entre el Mallorca i el Real Madrid és un partit entre dos equips amb dos estats d’ànim radicalment oposats. Mentre que l’equip balear possiblement està passant pel seu pitjor moment aquesta temporada perquè ha perdut els últims quatre partits, el Real Madrid arriba a la cita en un moment de molta eufòria després d’haver eliminat contra pronòstic el PSG de la Champions. “En l’equip i en el club no hi ha eufòria”, va assegurar el tècnic madridista, Carlo Ancelotti, amb la intenció d’evitar qualsevol relaxació en el seu equip.

L’italià ho va advertir perquè el Real Madrid acumula sis derrotes en 29 partits jugats a Mallorca i en l’últim precedent –2019– va caure per 1-0. Els balears són el segon equip més golejat de la competició però confien que els seus jugadors més determinants –Kubo, Muriqi o Lee– puguin estar inspirats i fer mal a un conjunt madridista que presentarà alguns canvis en el seu onze inicial després de l’esforç europeu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)