3a divisió FEF

L’Olot sua i pateix contra el cuer (2-1)

3a divisió FEF El conjunt d’Albert Carbó acaba patint contra la Guineueta, però suma un nou triomf a casa. L’Olot ha jugat amb deu homes des del minut 33’ per l’expulsió d’Aimar Moratalla

L’Olot ha sumat una nova victòria per posar-se líder en solitari amb cinquanta punts. Els vermells-i-blaus han acabat reaccionant i patint amb un home menys des de la primera mitja hora de joc.

El conjunt garrotxí ha començat el matx molt actiu. La primera ocasió ha estat a les botes d’Eloi Amagat que no ha pogut connectar bé amb la pilota. Els d’Albert Carbó han dominat i controlat el joc de l’inici del partit al Municipal d’Olot.

El tècnic de la Guineueta ha hagut d’efectuar el primer canvi al minut 10 per una lesió de Sergio. En el seu lloc ha entrat el migcampista Ferran Sánchez. En les accions posteriors, els locals han posat una marxa més i a través de la profunditat per bandes ha començat a generar més perill. Primer amb un cop de cap massa centrat de Xumetra que ha atrapat sense problemes Yan Carlos. També ho ha provat Sergi Arranz des de la frontal que ha fet lluir, de nou, al porter rival.

Uns minuts més tard, Ferri ha provocat un penal amb una centrada que ha impactat a les mans d’Òscar Ruiz. Al minut vint-i-nou, Arranz ha transformat la pena màxima per posar per davant a l’Olot.

La Guineueta ha volgut sortir al contraatac amb un bloc defensiu ben posat i així ha arribat una carrera d’Abde a l’esquena de la defensa que Aimar ha comès falta per darrere i ha vist la vermella. Carbó ha decidit sacrificar a Xumetra i posar a Èric Callís per reforçar el lateral dret. El jove lateral garrotxí ha tingut el segon gol després d’una badada defensiva de Grimau. En l’u per u, Callís no ha pogut batre a Yan Carlos. El descans ha arribat amb la victòria per la mínima de l’Olot.

A l’inici dels segons quaranta-cinc minuts, la Guineueta ha efectuat un canvi defensiu; Granero ha entrat en el lloc de Grimau. En la sortida d’un córner, Cristian Gómez ha rematat a l’àrea petita al travesser i en la segona jugada Batalla ha hagut d’intervenir per evitar l’empat. En una altra rematada, Óscar ha rematat i ha sortit fregant al pal esquerre de la porteria garrotxina al minut seixanta-un. Els minuts feien preveure un empat visitant contra un Olot que patia defensivament.

La galleda d’aigua freda ha arribat al cap de poc amb el gol d’Ayllon que tornava a posar la igualada al marcador al minut vint de la segona. L’Olot ha reaccionat amb dues jugades consecutives de córner; Eloi ha posat una pilota que s’ha passejat al pal llarg de la porteria de la Guineueta.

La reacció ha tingut premi i s’ha convertit amb el segon gol dels vermells-i-blaus. Arranz ha recuperat una pilota i ha assistit perquè Eloi Amagat marqués a plaer. Tres minuts després, l’Olot ha tornat a dominar el marcador.

Al minut setanta-sis, la Guineueta, bolcat a l’atac, ha disposat d’una triple ocasió que Batalla ha hagut d’intervenir salvant al seu equip. L’Olot ha situat el seu bloc a camp propi per intentar defensar el resultat.

En un contraatac, l’àrbitre ha invalidat una jugada amb molt de perill per fora de joc de Ferrón. Ferri, valent, també ha tingut la sentència amb un xut a dins l’àrea que ha sortit creuada al pal llarg.

Albert Carbó ha fet un doble canvi al minut noranta; Arranz i Amagat han estat substituïts per Moha i Enric Vallès.

Els set minuts d’afegit no han servit per treure els tres punts a l’Olot.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)