3a divisió FEF

El Girona B torna a Montilivi

3a divisió FEF. El filial dirigit per Àxel Vizuete s’enfrontarà al Vilafranca (a les 19h) per recuperar un dels dos partits endarrerits que té

El Girona B tornarà a gaudir de la gespa de Montilivi en el duel endarrerit que recuperarà aquesta tarda contra el Vilafranca (a les 19h). El conjunt blanc-i-vermell farà un pas decisiu per alçar-se amb la primera posició si guanya els dos duels endarrerits en el seu dia que es van ajornar per culpa de la Covid. L’equip dirigit per Àxel Vizuete es troba actualment en quarta posició amb 44 punts, sis menys que el líder, l’Olot, que té però tres partits més que els gironins. L’altre duel endarrerit que ha de recuperar el filial és contra el Manresa, tercer amb dos punts més, una altra final en la cursa per l’ascens a segona FEF.

En l’últim mes, el Girona B només ha disputat un partit, a Vilatenim contra el Figueres (0-1), i ara espera els dos últims mesos de la competició amb la màxima aspiració. El primer compromís és contra un rival en caiguda lliure. El Vilafranca es troba en la desena posició i encadena nou partits sense guanyar –tres empats i sis derrotes.

El partit a Montilivi serà d’entrada gratuïta per a tot el públic que hi vulgui assistir. En l’últim precedent a l’estadi, els de Vizuete van perdre 0-1 contra l’Olot.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)