Més futbol

Manolo Márquez, a la final de la lliga índia amb el Hyderabad

Manolo Márquez està fent història amb el Hyderabad a la Índia. I és que l’equip entrenat pel tècnic català s’ha classificat aquesta tarda per a la final de la superlliga índia, després de superar en les semifinals a l’ATK Mohun Bagan, dirigit pel també català Juan Ferrando. Els de Márquez han perdut (1-0) en la tornada avui a camp contrari, després de guanyar (3-1) en l’anada a casa i lluitaran pel títol.

La temporada que està fent el Hyderabad doncs és una sorpresa, ja en la lliga regular, en què hi ha 11 equips i 4 d’ells es classifiquen pel play-off en què es decideix el campió, ja va quedar segon classificat. Fundat l’any 2019, agafant la plaça en la lliga del Pune City, l’entitat no havia accedit mai a una final de campionat. Márquez entrena l’Hyderabad des de l’agost del 2020 i quan en va agafar les regnes l’equip havia acabat últim la lliga (19/20). En el seu primer curs (20/21) es va quedar a les portes del play-off, sent cinquè en la lliga regular i en aquest, el seu segon, (21/22) l’ha orientat cap a la final.

L’esmentada final, que es juga a partit únic i serà el proper diumenge dia 20 de març davant del Kerala Blasters, que va donar la sorpresa eliminant al Jamshedpur, primer de la lliga regular, en l’altra semifinal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)