Més futbol

La FIFA autoritza fitxar jugadors ucraïnesos tot i estar els mercats tancats

La FIFA ha anunciat que els jugadors ucraïnesos podran ser inscrits en un altre club “encara que el període d’inscripció estigui tancat a la federació del club en què pretenen ser inscrits”, després de la modificació temporal del Reglament sobre l’Estatut i la Transferència de Jugadors (RSTP) adoptada avui.

“La taula del consell ha decidit modificar l’annex 7 de l’RSTP per oferir als jugadors ucraïnesos l’oportunitat de ser registrats, en el cas que se’ls permeti sortir del país d’acord amb les normes vigents sobre la circulació transfronterera de nacionals ucraïnesos”, ha indicat la FIFA mitjançant un comunicat.

Tot i això, la FIFA ha aclarit que “els clubs tenen dret a inscriure un màxim de dos jugadors professionals que s’hagin beneficiat de les excepcions previstes a l’annex 7”.

L’ens ha assegurat que “seguirà vigilant de prop la situació a Ucraïna per garantir que el marc reglamentari reflecteixi qualsevol evolució”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)