1a divisió

Jordi Ferrón, nou tècnic de l’Eibar femení

L’Eibar ha anunciat que el badaloní Jordi Ferrón serà el nou entrenador del primer equip femení, en substitució d´Ana Junyent, destituïda ahir dimarts pels mals resultats. L’equip és penúltim i està a cinc punts de la permanència.

El nou tècnic dels guipuscoans dirigirà avui mateix el seu primer entrenament i tindrà com a ajudant Jon Olangua, fins ara preparador del cadet femení, però que en les dues campanyes anteriors va realitzar tasques de segon entrenador amb Iker Dorronsoro.

L’Eibar, que juntament amb Junyent va destituir Nono Pont i Marisa Quiles, també ha anunciat que segueixen formant part del cos tècnic del primer equip Ismel Mazola (preparador físic), Jaume Borrero (entrenador de porteres) i Xavi Camps (fisioterapeuta).

Ferrón, nascut a Barcelona el 1978, ha desenvolupat tota la seva carrera d’entrenador al futbol femení, dirigint al RCD Espanyol a la primera divisió (2019/20) i el Seagull a segona entre 2015 i 2019, disputant tres ocasions eliminatòries d’ascens a la màxima categoria.

El nou entrenador de l’Eibar, que s’ha presentat davant la plantilla i ha dirigit la primera sessió d’entrenament, serà presentat demà a les 10 h a Ipurua.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)