Champions

El Vila-real sorprèn i goleja (0-3) a la Juve

El Vila-real estarà entre els vuit millors equips d’Europa. L’equip orientat per Unai Emery ho ha aconseguit superant i golejant aquesta nit a la Juve (0-2) al seu camp després de l’empat (1-1) de l’anada. El partit s’ha decidit al tram final amb gols de Gerard Moreno (78’), Pau Torres (85’) i Danjuma (92’).

I això que en la primera part la Vecchia Signora, liderada per Vlahovic i Morata a dalt, ha generat ocasions, i en un xut el pal del serbi i una rematada de cap del madrileny aturada per Rulli ha tingut les més clares. Ha resistit el Vila-real, no massa agressiu en atac en aquest primer acte i que en una transició ràpida culminada per Lo Celso, ha tingut també una opció per avançar-se.

La segona part ha estat una altra història. L’equip entrenat per Massimiliano Allegri ha estat molt contemplatiu i l’entrada de Gerard Moreno, que sortia de lesió, en l’últim quart d’hora ha canviat el partit. El davanter català ha canviat la cara del seu equip amb la pilota i ha donat sentit a tot el què ha tocat. De les seves botes ha nascut un penal sobre Coquelin, que ell mateix ha transformat. Tot seguit, Pau Torres, a la sortida d’un córner ha sentenciat amb el segon i, en el temps afegit, en un altre penal, Danjuma, ha completat la golejada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)