Més futbol

A Catalunya, 18 anys després

Selecció espanyola. El combinat de Luis Enrique trepitja territori català enfrontant-se a Albània a l’RCDE Stadium

De Montjuïc a Cornellà-el Prat. La selecció espanyola torna a Catalunya per disputar-hi un partit de futbol. Han passat 18 anys des de l’última visita de la roja a territori català. Va ser un 18 de febrer del 2004 en un amistós contra el Perú a l’Estadi Lluís Companys i amb Puyol, Xavi o Tamudo entre els convocats per Iñaki Sáez. Llavors, poc més de 23.000 persones van acostar-se a Montjuïc per veure el partit.

18 anys que s’acaben avui. El president de la Federació Espanyola de Futbol, Luis Rubiales, volia que la roja tornés a Catalunya i ho ha aconseguit. Serà la dinovena vegada que Espanya jugui en territori català. El combinat de Luis Enrique s’enfronta a Albània (19.45 h) en partit amistós a l’RCDE Stadium. Curiosament, ho farà sense un dels futbolistes a qui li feia més il·lusió disputar aquest partit: RDT. Acostumat a marcar gols a Cornellà-el Prat, el futbolista de l’Espanyol va caure dijous de la convocatòria per un traumatisme a l’espatlla. Sí que hi seran els blaugrana Jordi Alba, Eric Garcia, Gavi, Pedri i Ferran Torres, i també els catalans Dani Olmo i David Raya.

A l’altre costat, Albània. Un combinat que té a les seves files el català, amb arrels albaneses, Ivan Balliu. També hi serà Keidi Bare, migcampista de l’Espanyol que, a diferència de RDT, sí que podria jugar al seu estadi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)