3a divisió FEF

El soci de l’Olot vota per mantenir el nom actual

Referèndum. L’opció de continuar anomenant-se Unió Esportiva Olot ha guanyat per un 68% a l’alternativa de passar a dir-se Olot FC (31%), com quan es va fundar l’entitat el 1921

Coincidint amb el duel gironí contra el Peralada que ha acabat perdent 1-2, l’Olot ha tancat les votacions del referèndum adreçat als seus socis per votar referent a mantenir o canviar el nom del club. Les opcions eren seguir anomenant-se Unió Esportiva Olot o canviar a Olot Futbol Club, el primer nom de l’entitat quan es va fundar el 1921.

Després que participessin 437 socis dels 1000 que té l’entitat garrotxina, un 43,7%, l’opció guanyadora ha estat la de mantenir l’actual nom d’Unió Esportiva Olot amb el 68% dels vots per davant de canviar-lo a Olot Futbol Club (31%).

L’acte ha estat un dels darrers que farà el club presidit per Joan Agustí emmarcat en el centenari, en el qual ha demostrat la bona salut del projecte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)