1a divisió

El Madrid agraeix l’ajuda arbitral a Balaídos (1-2)

Escàndol a Balaídos, on el Madrid s’ha endut la victòria (1-2) ajudat pel VAR i per González Fuertes, que ha assenyalat tres penals a favor dels blancs –el segon i el tercer, en contactes mínims– i ha anul·lat un gol al Celta.

Courtois ha tingut feina de seguida, en treure un xut de Denis. El Madrid ha marcat el 0-1 en la primera acció polèmica, per una caiguda de Militao davant Nolito que González Fuertes ha castigat com a penal, transformat per Benzema (18’). Courtois ha tornat a fer de les seves en una falta de Iago Aspas (22’). I poc abans del descans, el VAR ha anul·lat un gol al Celta per fora de joc de Iago Aspas, que no ha arribat a tocar la pilota.

El Celta, a còpia d’insistència, ha trobat el camí del gol en una centrada de Galán cap a Nolito, sol dins l’àrea (52’). Amb l’1-1, González Fuertes ha tornat a afavorir el Madrid, en concedir-li un segon penal per un contacte molt lleu entre Murillo i Vinicius. Dituro, però, ha aturat el llançament de Benzema (65’). Per insistència, però, la de l’àrbitre, que ha tornat a veure penal en una acció entre Kevin i Mendy. Benzema, aquest cop sí, ha marcat l’1-2 (69’). El públic de Balaídos s’ho ha agafat de manera sarcàstica, amb crits de “penalti, penalti” cada cop que el Madrid s’acostava a l’àrea local. El Celta no s’ha rendit, però el Madrid ha resistit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)