3a divisió FEF

La Muntanyesa torna a 3a FEF i rellevarà la Guineueta, que baixa

La temporada d’algunes categories com la 3a divisió FEF i la 1a catalana comença a arribar al seu desenllaç i aquest cap de setmana ja es van viure les primeres conseqüències, que afecten a clubs de la ciutat de Barcelona. I és que la Muntanyesa, un any després de perdre la categoria, tornarà a la 3a divisió FEF després de segellar matemàticament l’ascens aquest cap de setmana, mentre que la Guineueta, que debutava a la categoria després de l’ascens del curs passat, tornarà a 1a catalana després de consumar dissabte el descens de categoria.

Amb el cap ben alt

La Guineueta no ha pogut mantenir la categoria, però ho ha intentat fins el final tot i que sempre ha estat en posicions de descens. En les últimes jornades els barcelonins han mostrat la seva adaptació a la categoria i han estat capaços d’encadenar tres jornades sense perdre empatant a camps difícils com els del Vilafranca o el Manresa i guanyant el Figueres a casa, però no ha estat suficient.

El més fort

Per la seva banda la Muntanyesa ha acabat sentenciant el grup 1 de 1a catalana a falta de les dues últimes jornades, i és que després de golejar ahir el Llefià (5-0) li treu vuit punts al segon, el Lloret. Els barcelonins han dominat la lliga amb ma de ferro, i és que després d’una ratxa de cinc partits sense guanyar a l’inici de lliga, que va provocar la destitució de Calderé, la Muntanyesa encadena 16 jornades sense perdre en les que ha aconseguit 12 victòries.

La plantilla va celebrar ahir l’ascens amb una rua amb bus pels carrers del barri.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)