3a divisió FEF

El Girona B vol mantenir-se viu en la cursa per l’ascens

Vital. El filial blanc-i-vermell visita l’EF Guineueta, ja descendit, en el duel avançat d’una jornada dividida entre avui i el proper diumenge

El Girona B visita el camp de l’Escola Esportiva Guineueta (a les 20:15h), en el partit avançat de la jornada 31 del campionat de lliga del grup cinquè. El filial gironí se les haurà contra un rival ja descendit a la primera catalana però amb l’orgull d’oferir una victòria a la seva afició.

L’equip dirigit per Axel Vizuete manté intactes les opcions d’ascens després de veure com el Manresa, un dels seus rivals directes, empatava precisament contra la Guineueta en la darrera jornada (1-1). Si suma els tres punts, el Girona B provocaria un triple empat a 55 amb el Manresa i l’Olot. Els garrotxins mantindrien el lideratge perquè surten vencedors de la lligueta de tres però això sí, tenen un partit més que osonencs i gironins. Afegir pressió als rivals, que juguen demà i divendres, és el principal objectiu dels de Vizuete, que es veuen amb opcions de fer-la grossa i aconseguir el títol de lliga i l’ascens directe a la segona divisió FEF.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)