Champions

El Liverpool no es deixa sorprendre

El Liverpool serà el rival del Vila-real a les semifinals. El conjunt dirigit per Jürgen Klopp, que amb un avantatge (1-3) de l’anada, s’ha permès el luxe de fer rotacions, ha empatat amb el Benfica (3-3) que ha intentat fer partit en tot moment.

I això que aviat, Konaté (21’), que ja va anotar en l’anada, ha estat qui ha obert el marcador per el Liverpool i ha posat el partit encara més costa amunt per el Benfica. A la sortida d’un córner, el central francès ha obligat als lusitans a marcar 3 gols per igualar l’eliminatòria. I ho han intentat els homes dirigits per Nelson Veríssimo. Darwin Nuñez primer, amb una diana anul·lada per fora de joc, ha fet veure als reds que hi havia rival i, poc després, Gonçalo Ramos (32’), sí ha pogut empatar.

Després del descans, Firmino, amb dos gols seguits (55’ i 65’) ha sentenciat, encara que en le tram final el Benfica amb dianes de Yaremchuk (73’) i de Darwin Nuñez (81’) ha empatat l’enfrontament però no ha estat suficient per ficar-se en l’eliminatòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)