1a divisió

El Madrid vol la sentència

1a divisió. Una victòria blanca deixaria completament fora de joc el Sevilla i el títol de lliga, a tocar per al conjunt de Carlo Ancelotti

Sevilla Madrid

SEVILLA:Bono; Navas, Koundé, Diego Carlos, Acuña; Joan Jordán, Rakitic, Papu Gómez; Tecatito Corona, Rafa Mir i Ocampos.Suplents:Dimitrovic, Gudelj, Munir, Lamela, Óliver Torres, Delaney, Carmona, Velasco, Quintana i Díaz.MADRID:Courtouis; Lucas Vázquez, Militão, Alaba, Nacho; Kroos, Modric, Valverde; Rodrygo, Benzema i Vinícius.Suplents:Lunin, Diego, Carvajal, Nacho Marín, Isco, Camavinga, Asensio, Bale i Mariano.HORA:21 h (Movistar La Liga).ÀRBITRE:Cuadra Fernández (comitè balear).ESTADI:Sánchez Pizjuán.

Més de mitja lliga està en joc aquesta nit al Sánchez Pizjuán. Si Barça o Sevilla encara mantenen una mínima esperança de lluitar pel títol, avui el Real Madrid es podria encarregar de posar fi als dubtes. Una victòria blanca deixaria els andalusos i el Barça a 15 punts, quan en queden 18 en joc. Això sí, el Barça encara tindria dos partits menys, però és evident que si hi ha un enfrontament en què el Madrid pot perdre punts és el d’avui.

Els blancs venen de jugar una pròrroga entre setmana i podrien notar el cansament. Carlo Ancelotti tindrà les baixes destacades de Casemiro, per sanció, i de Mendy i Marcelo, per lesió. El Sevilla, que ve de guanyar el Granada la jornada passada, vol continuar fent del Pizjuán un fortí: no hi ha perdut cap partit en lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)