1a divisió

El Madrid remunta (2-3) un 2-0 al camp del Sevilla i fa un gran pas pel títol

El Madrid ha fet un gran pas per al títol de lliga avui al Sánchez Pizjuán. L’equip madridista s’ha imposat (2-3) al Sevilla, que ha malbaratat un 2-0 a favor i que ha completat una segona part infame.

El Sevilla ha estat millor que un inofensiu Madrid en la primera part que ha acabat 2-0 al seu favor. Rakitic (21’) de falta i Lamela (25’) aprofitant una jugada de Tecatito, han posat per davant al conjunt dirigit per Julen Lopetegui. Tot i això, els sevillistes han acabat aquest primer acte indignats per una errada arbitral força gruixuda que ha condicionat l’esdevenir de l’enfrontament. I és que en el minut 38, Camavinga, que tenia targeta groga, ha comès una falta claríssima a Martial, tallant un atac prometedor i que era una segona groga de llibre, però Cuadra Fernández, l’àrbitre, no ha assenyalat ni falta. L’acció ha acabat amb Martial lesionat, substituït i amb targeta groga per protestar.

I en la segona part, ja sense Camavinga, que s’ha quedat en el vestidor al descans per Rodrygo, ha canviat el guió. El Madrid ha fet un pas endavant i el mateix Rodrygo (50’) ha escurçat distàncies. El Sevilla ha caigut des d’aquest moment i ja no ha trepitjant pràcticament camp rival. L’empat blanc estava al caure i ha arribat, via Vinicius, però Cuadra Fernández, que ha perdut els papers, l’ha anul·lat per mans, que no s’acabaven d’apreciar, tot i que des del VAR l’han avisat i s’ho ha mirat al monitor. No li ha influït al conjunt madridista que ha fet l’empat amb un gol de Nacho (82’) i ja al final, Benzema (92’) ha acabat donant la victòria a l’equip entrenat per Carlo Ancelotti.