Més futbol

Convocades les eleccions a la FCF

La FCF (Federació Catalana de Futbol) celebrarà les seves eleccions el proper diumenge dia 22 de maig. Així ho han decidit per majoria el total de 155 clubs assembleistes assistents a la segona de les Assembles Generals Extraordinàries de la FCF, que ha tingut lloc aquest divendres al Teatre Monumental de Mataró.

Després de l’aprovació de tots els punts de la sessió anterior, s’ha procedit a la convocatòria de l’elecció dels càrrecs de la Junta Directiva de la FCF, aprovada per unanimitat, amb 153 vots a favor. Tanmateix, s’ha donat llum verd al reglament i el calendari electoral, aprovat per unanimitat, amb 155 vots a favor. A banda de la fixació del dia dels comicis, entre les dates més destacades s’hi troba la recollida d’avals per part dels precandidats, que tindrà lloc entre el 29 d’abril i el 6 de maig.

Per acabar, el secretari general de l’FCF, Oriol Camacho, ha tancat l’acte, mentre que el president de l’FCF, Joan Soteras, ha donat per finalitzada l’Assemblea, demanant que “siguin unes eleccions netes i transparents”.

El proper dilluns 25 d’abril es procedirà a la constitució d’aquesta Junta Electoral, a la seu central de la Federació, a Barcelona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)