3a divisió FEF

El Manresa tomba el Peralada (1-0) i obliga a l’Olot a guanyar

3a divisió FEF El Peralada li costa generar perill contra el Manresa i cau al Nou Congost. La derrota gironina obliga a l’Olot a guanyar si no vol perdre les opcions d’ascens directe

El Peralada li ha costat molt generar perill en un partit que el Manresa ha estat més contundent (1-0). Amb aquest resultat, l’Olot està obligat a guanyar aquesta tarda contra el Vilassar (17h) per no perdre les opcions d’ascens directe.

El duel al Nou Congost ha començat amb un Peralada treien aigua de la seva pròpia àrea. Noah ha disposat de dues grans ocasions per obrir la llaura, però el porter xampanyer, Aitor Mujica, ho ha impedit treien una mà per evitar el gol. La segona, el davanter local no ha concretat una rematada franca a l’àrea petita i ha sortit per sobre del travesser.

El conjunt entrenat per Héctor Simón ha respost amb una rematada de Sergi Caballero que ha sortit desviada al lateral de la porteria d’Óscar Pulido. Després d’un seguit d’accions ofensives, el Manresa ha anotat el primer gol del matx al minut vint-i-dos. L’autor ha estat Biel Rodríguez, rematant una centrada precisa de la banda esquerra i creuant la pilota al pal llarg de la porteria del Peralada.

El partit s’ha igualat en la intensitat, però els verds-i-blancs no han trobat el camí de la porteria rival. Al minut quaranta-cinc, Marc Martínez ha tornat a fer lluir a Mujica amb un fort xut llunyà. La primera meitat ha finalitzat amb la victòria manresana per la mínima.

Al segon temps, el Peralada ha fet un pas endavant i ha tancat al conjunt manresà al seu camp. Malgrat els intents xampanyers, els locals han posat la por al cos amb bons contracops que Mujica ha salvat. El partit ha arribat al seu final amb el conjunt gironí sense opcions de capgirar el marcador gràcies a la defensa local. El Manresa restarà a l’espera del que faci l’Olot per proclamar-se campions i pujar de categoria. El conjunt de la Garrotxa ha de guanyar el seu últim enfrontament i esperar una derrota dels manresans a l’última jornada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)