3a divisió FEF

Emocions a dojo fins al final

3a divisió FEF. L’Olot podria guanyar el títol de lliga i l’ascens a segona FEF si el Manresa perd al camp de l’Hospitalet (a les 18 h)

L’última jornada de la lliga regular en la categoria tindrà un final d’infart per la part alta i la baixa. L’Olot, que descansa i s’ho haurà de mirar des de casa, podria aconseguir el títol de lliga i l’ascens directe a segona divisió FEF si el Manresa perd al camp de l’Hospitalet. Per la zona baixa, la Unió intentarà evitar el descens a primera catalana donant la campanada al camp del Sant Andreu tot esperant que el Granollers no guanyi a casa contra la Pobla de Mafumet (tots els partits a les 18 h, en jornada unificada).

Jornada de transistors

A la Garrotxa es viurà una jornada diferent. Amb l’equip dirigit per Manix Mandiola sense jugar per caprici del calendari, els olotins estaran pendents del camp de l’Hospitalet, on jugarà el seu principal rival en la lluita pel títol i l’ascens, el Manresa. Garrotxins i bagencs estan empatats a 61 punts, amb l’average favorable a l’Olot –0-3 a Manresa i 1-1 al municipal–; per tant, l’equip de Mandiola necessita que l’adversari directe no puntuï. L’Hospitalet, d’altra banda, intentarà aprofitar les seves possibilitats per accedir al play-off d’ascens que jugaran entre el segon classificat i el cinquè, actualment el Sant Andreu. Els del Baix Llobregat necessiten el triomf i que els andreuencs no guanyin contra el Figueres, amb urgències per evitar el descens.

El Peralada i el Girona B acaben el campionat jugant un duel gironí descafeïnat, només amb la posició final del filial blanc-i-vermell en joc. Els d’Axel Vizuete poden superar el San Cristóbal i quedar tercers si guanyen a l’Alt Empordà i els de Terrassa no ho fan al camp de l’EF Guineueta, que ja ha baixat.

La Unió intentarà evitar el descens

L’equip dirigit per Moisés Hurtado lluitarà per aixecar-se del cop que va rebre en l’última jornada, quan dues dianes de l’Hospitalet en el tram final a Vilatenim el van enviar a la zona de descens (2-3). El Figueres ha d’assaltar el Narcís Sala i derrotar el Sant Andreu, que defensa plaça de play-off davant de l’Hospitalet, i esperar que el Granollers no guanyi a casa contra la Pobla. En cas d’empat entre vallesans i alt-empordanesos, l’average particular està empatat, però el general és molt favorable als figuerencs, -14 a -6.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)