Champions

Giráldez: “Haver perdut un partit ens ajudarà”

L’entrenador del Barça, Jonathan Giráldez, ha ressaltat que la derrota d’aquesta tarda a Wolfsburg (2-0) pot acabar resultant positiva per l’equip en la preparació per a la final de Torí. “Aquesta experiència ens ajudarà. La derrota forma part de la competició i viure-la en directe permetrà que treballem aspectes per viure situacions similars si ens hi trobem en un altre partit, com ara aprendre a dominar un altre cop un rival i l’aspecte psicològic de trobar-te una contrarietat inesperada.”

Giráldez recorda que l’equip treballa sempre per millorar qualsevol detall, fins i tot després de les 40 victòries de la temporada, i no considera que perdre el partit sigui un toc d’atenció. “El que demostra sobretot és la duresa de la competició europea i de la qualitat del Wolfsburg, que ja l’havia demostrat en partits contra el Chelsea i el Bayern.”

Del partit considera que el gol inicial després del descans ha donat una energia extra a l’equip local. “A la primera part ens han esperat enrere i nosaltres hem tingut la possessió però no en les zones del camp que més ens convenia i després del 2-0 ens ha tocat patir, però de tot se n’aprèn, com ara la pressió a la qual ens han sotmès durant molts minuts. Ha costat molt superar-la.”

Mapi León, per la seva banda, ha admès ha acabat el partit “frustrada” per la derrota. “No m’agrada ni quan m fan un gol en un entrenament imagina’t que me’n facin dos a la Champions.” Amb tot, ha reconegut que calia celebrar la classificació per a la final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)