3a divisió FEF

La fase catalana del ‘play-off’ d’ascens a 2a divisió FEF es jugarà a Rubí

Oficial. La Federació Catalana de Futbol confirma el que era un secret a veus i aquest cap de setmana es disputaran les dues semifinals: Olot-Sant Andreu i San Cristóbal-Girona B. La final es jugarà el 15 de maig

La Federació Catalana de Futbol a fet oficial aquest matí que la fase catalana del play-off d’ascens a 2a divisió FEF es disputarà al municipal de Can Rosés a Rubí, un camp que no acaba d’agradar a tothom per les condicions d’una gespa que provoca nombroses relliscades. Les dues semifinals es disputaran aquest cap de setmana. Dissabte, a les 18h, serà el torn de l’Olot-Sant Andreu, mentre que diumenge es disputarà el San Cristóbal-Girona B, també a les 18h. Els dos equips que superin l’eliminatòria, en què no hi haurà tanda de penals perquè en cas de mantenir-se l’empat després de la pròrroga passarà el millor classificat en la lliga regular, disputaran la final el 15 de maig a les 19h.

Cal recordar que el guanyador de la fase catalana no aconseguirà automàticament l’ascens a 2a divisió FEF, i és que per acompanyar el Manresa en l’ascens haurà de guanyar la fase estatal que constarà d’un partit únic contra el guanyador d’una altra fase autonòmica.

Tots els partits es podran veure en directe a les televisions locals de Catalunya i a la plataforma xala.cat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)