2a divisió FEF

L’Europa diu adeu a la segona FEF

Descens. El conjunt escapulat baixa a tercera divisió FEF després de perdre 4-1 al camp d’un rival directe com l’Andratx. Els de Gràcia no han trobat la regularitat mínima per sortir de la part baixa durant tot el curs

L’Europa va consumar ahir el descens de categoria després de caure golejat davant de l’Andratx, un rival directe (4-1). Els escapulats competiran el curs vinent a la tercera divisió FEF després que l’any passat aconseguissin pujar fins a segona FEF en una nova temporada de reestructuració al futbol estatal.

Els de Gràcia no han trobat la regularitat necessària per sortir de la part baixa en cap moment del curs. Ni amb Carles Raventós a la banqueta (entre la primera i la dinovena jornada) ni després amb Gerard Albadalejo, els barcelonins han obtingut la manera d’aconseguir bons resultats tot i la millora en l’últim tram –només tres derrotes en les darreres nou jornades–: “Demanem disculpes a tota l’afició per no haver aconseguit l’objectiu fixat”, deia Albadelejo a la conclusió del matx.

L’Europa va sumar tan sols un punt dels 24 possibles entre la jornada 16 i la 23, vuit partits que van condemnar als escapulats a tornar a tercera, tot i que en aquest cas, en un esglaó menor de l’habitual –la cinquena categoria estatal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)