Champions

Ningú renuncia al miracle

Champions League. El Vila-real rep el Liverpool somiant en la possibilitat de capgirar el 2-0 de l’anada i fer història classificant-se per a la final

Ja era difícil fa una setmana però ara encara ho és més. El Vila-real rep a La Cerámica el Liverpool en la tornada de la semifinal de la Champions League amb l’objectiu, gairebé utòpic, de remuntar el 2-0 de l’anada a Anfield i classificar-se per primera vegada en la història per a la final de la màxima competició europea. Sembla que només un miracle ho pugui fer possible, però els groguets ja han demostrat que fins que no s’acaben els partits ningú els pot donar per morts. I encara menys quan es tracta de fer proeses. La temporada passada ja van guanyar l’Europa League contra el Manchester United en la final, i en aquesta Champions han eliminat el Juventus i el Bayern, que partien clarament com a favorits. Contra els italians, guanyant 0-3 a domicili, i contra els alemanys, guanyant 1-0 a casa en un partit que podria haver acabat amb un resultat més ampli i que serveix de referència per als d’Unai Emery. Per això Klopp no vol celebrar res abans d’hora: “Hem d’estar concentrats en cada jugada i saber patir. En cap moment pensem que serà fàcil i si tenim un mal moment hem de saber reaccionar.”

“Ens enfrontem al millor club del món, però tenim les nostres armes. Estem il·lusionats perquè és una semifinal, i al seu camp ens van guanyar amb justícia, però vam defensar bé i a casa buscarem les nostres opcions”, comentava ahir en la prèvia el tècnic basc del submarí groc, que, a diferència de l’anada, podrà comptar amb Gerard Moreno, l’home que concentra bona part de les esperances del Vila-real.

14 Partits guanyats 25

10 Partits empatats 7

10 Partits perduts 2

54 Gols a favor 86

33 Gols en contra 22

L’AVANTMATX

Ens enfrontem al millor equip del món, però tenim les nostres armes i estem il·lusionats
Unai Emery
TÈCNIC DEL VILA-REAL
Hem d’estar preparats per patir. En cap moment hem pensat que seria fàcil, és una semifinal
Jürgen Klopp
TÈCNIC DEL LIVERPOOL
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)