1a divisió

Giráldez: “Aquests partits ens serviran per preparar la final”

L’entrenador del Barça, Jonathan Giráldez, és conscient que els tres partits que queden abans de la final de la Champions contra el Lió (21 de maig) tindran una importància vital perquè l’equip arribi connectat a la gran cita de la temporada. L’equip juga demà al Johan Cruyff contra el Sevilla (17 h); el dia 8 ho farà al camp del Rayo , i el 15 rebrà l’Atlético, que probablement s’estarà jugant una plaça per a la Champions amb el Real Madrid.

“Venim d’una exigència competitiva molt alta i en l’àmbit emocional classificar-nos per una final ha tingut també un impacte molt gran. Ara tenim tres partits que ens serviran per preparar-nos, per recuperar algunes jugadors i per repartit minuts entre les que n’han tingut menys”, ha explicat l’entrenador. Giráldez també recorda que l’ambició i l’objectiu de l’equip en aquests tres últims partits són clars, guanyar-los i fer 30 victòries en 30 jornades. “Tots els reptes ens agraden, sobretot si suposen assolir algun rècord. Ho afrontem amb la tranquil·litat de tenir la lliga a la butxaca.”

“Per preparar el partit contra el Lió hem de mantenir el ritme competitiu i que l’equip, jugui qui jugui, mantingui la mateixa identitat”, ha reblat l’entrenador en els mitjans del club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)