Més futbol

Gerard: “Amb tots els jugadors seríem una selecció mundialista”

El seleccionador de futbol, Gerard López, ha admès que Catalunya podria estar perfectament en el proper mundial de Qatar si tingués el reconeixement i pogués disposar dels millors jugadors del país. “Per qüestions lògiques és pràcticament impossible tenir la nostra selecció A perquè s’ha de negociar amb els clubs, a vegades amb la federació espanyola si és una data FIFA i amb els propis jugadors que tenen un calendari molt carregat”, ha explicat el seleccionador abans de la presentació oficial del Catalunya-Jamaica que es jugarà el 25 de maig a Montilivi.

La selecció podria gaudir de jugadors com Edgar Badia, Piqué, Eric Garcia, Jordi Alba, Busquets, Jordan, Gerard Moreno o Dani Olmo. “Catalunya seria una selecció mundialista, això segur”, ha admès Gerard.

Respecte la convocatòria del partit de Girona, el seleccionador ha admès que està negociant comptar amb algun jugador del Barça, que el mateix dia té un amistós a Austràlia. “La data és bona perquè la majoria d’equips han acabat els seus compromisos el dia 22 i, de fet, un munt de jugadors estant contactant amb nosaltres perquè volen jugar aquest partit i molts competeixen en grans lligues en països com Anglaterra o Alemanya. De fet, en tenim d’escampats per tot el món.” Arnau Garcia (Girona) ha declarat en l’acte que li agradaria ser un dels convocats just abans de provar-se la samarreta oficial.

El president de la junta gestora, Joaquín del Pino, ha admès que la federació ha de continuar fent passes per al reconeixement internacional recordant els exemples de Gal·les i Escòcia, una reivindicació a la qual s’ha afegit l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas. Del Pino ha recordat partits històrics de la selecció com el del 1914 contra França el del 1924 contra la selecció espanyola o el del 1934 a Girona contra el Brasi. “És una reivindicació esportiva però també política”, ha afegit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)