Champions

El City confirma l’acord amb el Borussia per fitxar Haaland

El Manchester City ha confirmat a través de les seves xarxes socials l’acord amb el Borussia Dortmund per fitxar el davanter centre Erling Haaland (2000). La clàusula de rescissió del noruec és d’uns 75 milions d’euros. El noruec s’incorporarà al City l’1 de juliol. El club no ha confirmat per quantes temporades signarà el jugador.

El davanter fitxarà pel mateix equip en què va jugar el seu pare, Alf-Inge Haaland, durant tres temporades (2000-2003). El davanter internacional noruec, de fet, va néixer a Leeds, quan el seu pare jugava en la disciplina d’aquest club.

El City fa temporades que busca un davanter centre d’aquestes característiques. La temporada passada, de fet, va contactar sense èxit amb el Tottenham per incorporar Harry Kane.

El Barça és un dels equips que es va interessar en el fitxatge del davanter, però va trobar econòmicament inviable l’operació econòmica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)