1a divisió FEF

El Barça B perd contra el Sevilla Atlético i diu adeu a les opcions d’ascens (2-1)

Semblava que després de l’empenta final el Barça B podria lluitar per l’ascens a 2a divisió A, però difícilment serà així, i és que els de Sergi Berjuan han perdut aquest migdia al camp del filial del Sevilla (2-1) i diuen adeu a pràcticament qualsevol opció de disputar el play-off d’ascens, i és que els blaugrana tancaran la jornada desens o onzens, i com a mínim a quatre punts del cinquè quan només queden dues jornades.

El resultat a l’estadi Jesús Navas podria haver estat un altre, però el filial blaugrana no ha tingut l’encert de cara a porteria que sí que ha tingut el conjunt andalús. I és que en la primera part l’intercanvi de cops ha estat constant, amb bones ocasions pels dos equips, però qui les ha aprofitat ha estat el Sevilla Atlético, que s’ha avançat amb un xut d’Isaac des de fora l’àrea (27’) i ha situat el 2-0 en el marcador amb un gol de Nacho Quintana. En la segona part el guió ha continuat igual però el Barça b ha cregut en la remuntada un cop el local José Ángel ha estat expulsat en el minut 59. Durant mitja hora amb superioritat el Barça B ha estat el clar dominador i ha gaudit de grans ocasions, però només ha trobat el gol amb un remat de cap de Ramos Mingo a la sortida d’un córner quan ja era massa tard (88’).