Més futbol

La nostra selecció

Futbol. Cucurella, Puado i Dani Gómez, entre els convocats de Gerard per al partit contra Jamaica

Gerard López ha configurat una selecció de 23 jugadors de primeríssim nivell per al partit del dia 25 a Montilivi contra Jamaica. El seleccionador es podria permetre el luxe d’alinear un onze amb Badia (Elx) sota els pals; Bellerín (Betis), Mingueza (Barça), Bartra (Betis) i Àlex Moreno (Betis) en defensa; Marc Cucurella (Brighton), Oriol Romeu (Southampton) i Carles Aleñá (Getafe) al mig del camp, i una davantera amb Puado (Español), Dani Olmo (Leipzig) i Deulofeu (Udinese). Quatre d’aquests jugadors van ser subcampions olímpics a Tòquio (Mingueza, Cucurella, Puado i Olmo). El terrassenc Olmo, a més, va ser semifinalista en l’Eurocopa.

La resta de convocats són Alcaraz (Cadis), Sergi Gómez (Espanyol), Sergio Gómez (Anderlecht), Edgar González (Betis), Brian Oliván (Mallorca), Dani Cárdenas (Llevant), Álex Collado (Granada), Gerard Gumbau (Elx), Salva Ferrer (Spezia), Arnau Martínez (Girona), Riqui Puig (Barça) i Cristian Tello (Betis).

El Barça ha cedit Mingueza i Puig, tot i que l’equip viatja a Austràlia per jugar un amistós quan s’acabi la lliga aquest diumenge. Jugadors com ara Eric García, Jordi Alba, Gerard Piqué, Sergi Busquets i Adama, doncs, seran baixa, així com el davanter català de més renom, Gerard Moreno (Vila-real), i el migcampista del Bayern Marc Roca.

El Catalunya-Jamaica serà el tercer partit consecutiu que la selecció absoluta disputa a Girona. Després de 205 partits, el combinat català es va estrenar a la demarcació de Girona el 2016 amb la disputa del Catalunya-Tunísia, que va acabar amb derrota catalana en els penals (3-3 i 2-4) sota la presència de 8.311 espectadors a Montilivi. Després de dos anys i mig sense partits de la selecció, Montilivi va tornar a ser el marc del Catalunya-Veneçuela, amb triomf català (2-1) i 12.671 espectadors.

Rubén Alcaraz Cadis
Carles Aleñá Betis
Edgar Badia Elx
Marc Bartra Betis
G. Deulofeu Udinese
Sergi Gómez Espanyol
Sergio Gómez Anderlecht
Edgar González Betis
Àlex Moreno Betis
Brian Oliván Mallorca
Dani Olmo Leipzig
Javi Puado Espanyol
Héctor Bellerín Betis
Dani Cárdenas Llevant
Álex Collado Granada
Marc Cucurella Brighton
Gerard Gumbau Elx
Salva Ferrer Spezia
Arnau Martínez Girona
Òscar Mingueza Barça
Riqui Puig Barça
Oriol Romeu Southampton
Cristian Tello Betis
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)