Més futbol

Guardiola: “Mai he tingut un rival tan dur com el Liverpool”

Pep Guardiola, que ha guanyat la seva quarta Premier amb el City, ha reconegut després d’un final de lliga de bojos en què la rivalitat amb el Liverpool de Klopp ha estat la més forta que recorda des que és entrenador. “Mai he tingut un rival tan dur; si hem guanyat quatre títols en cinc anys és també perquè aquests jugadors són especials”, ha explicat el tècnic als micròfons d’Sky Sports.

L’entrenador català ha reconegut que celebrar la lliga amb l’afició després de remuntar un 0-2 és una sensació inigualable: “L’Aston Villa ho ha donat tot però quan trobat el camí del gol tot ha canviat.” Preguntat sobre la possibilitat de renovar el contracte amb el City, que acabar el 2023, ha admès que ara no “tinc forces” per fer plans de futur.” “El que faré segur és anar a jugar a golf”, ha afegit el de Santpedor.

Amb la seva quarta Premier Guardiola es converteix en el tècnic no britànic amb més títols superant Mourinho i Wenger, amb tres cadascun. Des de la seva arribada el 2016 a Manchester, Guardiola ha guanyat onze títol. Des del seu debut com a entrenador professional ha sumat deu lligues en tretze temporades a la lliga espanyola, la Bundeslliga i la Premier.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)