Més futbol

El City la fa grossa

Premier League. Els de Guardiola remunten un 0-2 en cinc minuts i acaben celebrant com bojos un títol decidit en un final d’infart

El City es va adjudicar la seva vuitena Premier, la quarta de Pep Guardiola, en una última jornada d’infart en què el Liverpool aspirava també a guanyar el campionat. Durant molts minuts, el drama va sobrevolar l’Etihad. L’Aston Villa es va avançar en el primer temps amb un gol del lateral Cash i en el segon Coutinho va fer el 0-2 (69’) contra un rival angoixat.

El Liverpool, mentrestant, empatava contra el Wolverhampton però amb un gol més era campió davant la impotència del City. Els canvis de Pep van revolucionar l’equip, sobretot l’entrada de Gündogan, que va obrir la llauna (75’). Dos gols més en un tres i no res (76’ Rodri i 80’ Gündogan) van fer inútil la victòria del Liverpool (3-1). L’eufòria es va desbordar. Guardiola, amb llàgrimes als ulls, celebrava un títol que era tota una alliberació després del fracàs europeu.