1a divisió

Mbappé: “Vaig decidir la setmana passada”

Kylian Mbappé ha assegurat aquesta tarda que la seva decisió de renovar amb el PSG la va prendre “la setmana passada” i que respon al seu desig de “seguir a França”. En una multitudinària roda de premsa, en què ha comparegut amb el president, Nasser Al-Khelaifi, i en què l’han acompanyat els seus pares i el seu germà, el jugador ha manifestat que amb prou feines va parlar de diners amb el club i que va rebre garanties d’un nou projecte esportiu, amb el qual està convençut de poder guanyar més títols. “Sóc de França, un país on vull viure, envellir, instal·lar-me al final de la meva carrera, hi havia un costat sentimental”, ha indicat el 7 parisenc en la seva primera compareixença davant dels mitjans després de la seva renovació. Mbappé ha reconegut que l’estiu passat tenia la decisió de fitxar pel Real Madrid, perquè “estava convençut que era el millor”, però ara “el context ha canviat”, tant “en l’àmbit esportiu com privat”. “El projecte del PSG ha canviat, el club vol canviar coses i he considerat que la meva història aquí no ha acabat, que encara queden capítols que puc escriure”, ha dit Mbappé que ha afegit que tot i les garanties esportives que ha rebut, el seu paper al club no anirà més enllà del de jugador i ni tan sols va reclamar el braçalet de capità.

L’astre francès ha assenyalat també que va prendre la decisió la setmana passada, però que el club li va demanar mantenir-lo en secret fins dissabte, per la qual cosa no ho va comunicar ni tan sols als seus companys, que ho van saber al vestidor poc abans del duel de lliga contra el Metz del passat dissabte. Ha aclarit, també, que abans va trucar al president del Reial Madrid, Florentino Pérez, per comunicar-li la seva decisió: “Tinc molt respecte per ell i pel club. Han intentat fer-me feliç, de facilitar la meva arribada. Com a home respectuós havia de parlar-li personalment, els nostres vincles són importants”. Mbappé ha enviat també un missatge a l’afició madridista: “Entenc la decepció, espero que entenguin que he volgut quedar-me al meu país, que sóc francès i com a francès vull seguir una mica més per elevar França fins al cim.”

Al-Khelaifi i Tebas

D’altra banda, Al-Khelaifi ha insistit també que amb prous feines han parlat de diners amb el jugador, amb qui tota la discussió va ser esportiva i va considerar que la seva renovació és important per al futbol francès. El president de l’entitat parisenca no ha volgut respondre sobre la denúncia anunciada pel president de LaLiga, Javier Tebas, a la UEFA per una suposada violació del “fair play” financer i va assegurar que “el més important és tenir el millor jugador del món”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)