2a divisió A

L’Almeria i el Valladolid pugen a primera

L’Eibar perd en el temps afegit al camp del cuer, l’Alcorcón, i cau a la tercera posició, que l’obligarà a jugar el ‘play-off’ d’ascens contra el Girona

La 2a divisió A ha viscut un desenllaç increïble, i és que l’ascens a primera divisió no s’ha decidit fins els últims segons. L’Almeria i el Valladolid són nous equips de primera divisió, mentre que l’Eibar, que tenia l’ascens a la butxaca des de fa setmanes, ha caigut a la tercera posició després de perdre al camp del cuer, l’Alcorcón, amb un gol de Zarfino en el minut 91. El conjunt basc ara haurà de jugar el play-off i serà el rival del Girona en la semifinal, mentre que el Tenerife i Las Palmas seran els altres semifinalistes.

El Valladolid, que arrencava la jornada en la tercera posició, ha estat l’únic dels de dalt que ha fet la feina, i és que ha guanyat 3-0 a l’Osca. L’Almeria, en canvi, no ha passat de l’empat al camp del Leganés (2-2) i durant molts minuts s’ha vist fora de l’ascens, però el gol de l’Alcorcón en l’últim sospir l’ha convertit en campió de lliga amb 81 punts, els mateixos que el Valladolid i un més que l’Eibar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)