1a divisió FEF

El Nàstic-Racing de Ferrol, a Balaídos

Els grana es jugaran a Vigo el pas a la final del play-off contra un conjunt gallec que esperava aquest partit al seu estadi

L’estadi de Balaídos serà la seu del partit de semifinals del play-off d’ascens a segona A entre el Nàstic de Tarragona i el Racing de Ferrol. La FEF ha anunciat els estadis on es disputaran les quatre semifinals i ha confirmat els horaris en els quals es jugaran.

El camp on juga habitualment el Celta albergarà el partit entre Nàstic i Ferrol aquest diumenge a les 18h i, també, l’Albacete-Rayo Majadahonda el dissabte en el mateix horari. D’altra banda, el Deportivo de la Corunya i el Linares s’enfrontaran el dissabte a les 21h a Riazor, mentre que el Vila-real B i l’UD Logroñés ho faran el diumenge a les 18h a A Malata (Ferrol). Un estadi que també acollirà la final de campions de 1a FEF entre el Racing de Santander i l’Andorra, ja ascendits, el divendres a les 21h.

El repartiment de seus ha generat un fort debat entre els seguidors i ha deixat descontenta la gent de Ferrol. Mentre el Deportivo de la Corunya jugarà el primer partit al seu estadi, el Racing de Ferrol, que esperava també poder jugar a casa, s’haurà de desplaçar a Vigo per enfrontar-se als tarragonins.

La FEF havia explicat anteriorment que el repartiment de les seus aniria en consonància al nombre d’entrades sol·licitades pels clubs. D’aquesta manera, el partit amb més entrades reclamades es jugaria a l’estadi de més capacitat (Riazor) i el que menys en tingués, al de menys aforament (A Malata). Coneixent aquestes normes, el Racing de Ferrol no va reclamar cap entrada, buscant aconseguir que el partit fos designat al seu camp, però la sol·licitud del Nàstic –subvencionarà les entrades als seus socis– ha acabat superant la demanda del partit entre el Vila-real B i el Logroñés, desplaçant així el duel entre gallecs i tarragonins a Balaídos, estadi amb major capacitat.

Serà la tercera temporada, la segona amb públic, amb el mètode de play-off amb seu única, aquesta vegada a Galícia. Es tracta d’un format amb semifinals i final a partit únic. En cas d’empat, no es resoldrà amb penals. Es disputarà una pròrroga, però si en acabar els 30 minuts extra el partit continua empatat, es classificarà l’equip que hagi quedat en millor posició durant la lliga regular. És a dir, en el cas del Nàstic, que va ser quart, si acabés en empat el partit i la pròrroga davant el Ferrol, serien els gallecs qui passarien, ja que van acabar 3rs en el seu grup. Si els grana passen, en l’última eliminatòria els valdria l’empat si juguessin contra el Logroñés (5è), però haurien de guanyar si fos contra el filial del Vila-real (2n).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)