1a divisió

Luka Modric renova amb el Madrid fins al 2023

El migcampista croat continuarà vestint la samarreta del Real Madrid una temporada més

El conjunt blanc ha fet oficial la renovació de Luka Modric. El jugador croat de 36 anys continua sent una peça clau per al tècnic, Carlo Ancelotti, amb qui ho ha jugat gairebé tot aquesta temporada que ha acabat amb tres títols, la lliga, la Champions i la supercopa d’Espanya.

Modric va arribar al Real Madrid l’estiu del 2012 procedent del Tottenham. El fitxatge es va tancar per 30 milions d’euros. Des de llavors, ha aixecat cinc Copes d’Europa i ha estat l’únic futbolista capaç de trencar l’hegemonia de l’última dècada entre Leo Messi i Cristiano Ronaldo amb la pilota d’or, emportant-se l’edició del 2018 després de proclamar-se campió d’Europa amb el seu club i subcampió del món amb la selecció de Croàcia.

Modrid acumula 436 partits amb el Madrid repartits en 10 temporades, en les quals ha marcat 36 gols i ha fet 66 assistències.

“Estic molt feliç de seguir vestint aquesta samarreta. Tinc la mateixa il·lusió i ganes de seguir donant-ho tot i guanyant títols. Moltes gràcies pel vostre afecte”, ha declarat el jugador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)