Més futbol

‘Cuina Solidària’, un altre projecte per recaptar fons contra l’ELA

Diversos esportistes s’impliquen en el projecte d’Ametller Origen

Coincidint amb el dia mundial de l’ELA, dimarts 21 de juny, els xefs Albert Adrià, Ada Parellada, Joan Roca, Carme Ruscalleda i Nandu Jubany, juntament amb els esportistes Aitana Bonmatí, Ona Carbonell, Àlex Corretja, Alèxia Putellas i Juan Carlos Unzué, s’han unit per posar en marxa el projecte ’Cuina Solidària’, de la mà d’Ametller Origen. La intenció és recaptar fons per a la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls, que busca contribuir a la millora de la qualitat de vida dels pacients que pateixen aquesta malaltia.

Ametller Origen cuinarà els plats preferits de cada esportista seguint la recepta dels xefs que hi participen. Cada plat sortirà a la venda en les 120 botigues físiques i a la seva botiga digital. Tots els beneficis de cada plat aniran destinats directament a la Fundació Catalana d’Esclerosi Lateral Amiotròfica Miquel Valls.

Unzué, que s’ha convertit en tot un referent de la lluita contra l’ELA, ha donat a conèixer els detalls de com va néixer la iniciativa ’Cuina Solidària’. “Un amic en comú em va comentar que Josep Ametller volia donar-nos un cop de mà. Ens vam reunir per veure què podríem fer plegats i a partir d’aquí vam donar-li forma a aquest projecte que no hagués estat possible sense la col·laboració de tots aquests xefs i esportistes”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)