2a divisió FEF

El tercer fitxatge de l’Olot és Ferran Brugué

L’Olot no abaixa el ritme a l’hora d’anunciar els moviments en la plantilla per la temporada que ve, i aquesta tarda ha anunciat el fitxatge de Ferran Brugué. L’atacant gironí, de 23 anys, arriba a La Garrotxa procedent del Badalona, amb qui aquest curs ha disputat 28 partits a 2a divisió FEF sent un dels homes destacats amb 19 titularitats i 3 gols. Brugué pot ocupar diferents posicions de la zona ofensiva, i és que ha jugat de davanter, de mitjapunta i d’extrem. Abans de jugar aquesta última temporada al Badalona Ferran Brugué també havia jugat a 3a divisió amb el Sant Andreu i als filials del Girona i l’Espanyol, que són els dos clubs en què també hi va jugar al futbol base.

Ferran Brugué és el novè jugador confirmat per la temporada que ve després de les renovacions de Carles Mas, Blázquez, Bigas, Xumetra, Terma i Èric Callís; i els fitxatges d’Urri (Figueres) i Manel Busquets (Sant Andreu). De moment, el club només ha confirmat tres baixes; les de Kilian Villaverde, Xavi Ferrón i Ferri López, anunciada aquest mateix matí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)