1a divisió FEF

Grups determinats

1a divisió FEF i 2a divisió FEF. Els equips catalans ja coneixen els seus rivals per a la temporada vinent

La Federació Espanyola de Futbol (FEF) va fer oficial ahir la composició dels grups per a la pròxima temporada, tant de primera com de segona FEF. En els dos casos, van ser els clubs els que van votar telemàticament l’opció que preferien entre les dues plantejades per l’ens que presideix Luis Rubiales.

A la primera FEF, es va optar per una divisió vertical de la península, d’est a oest. Els catalans formaran part del grup 2 i jugaran contra els conjunts del País Basc, La Rioja, Navarra, Sòria, les Balears, el País Valencià i Múrcia. A priori, aconsegueixen així evitar una distribució més exigent com hauria estat l’altra opció, dividint en diagonal com la temporada passada. Eviten així andalusos i el Real Madrid B i, per tant, no hi haurà derbi de filials. La lliga arrancarà el 28 d’agost i acabarà el 25 de juny amb els play-offs.

A segona divisió FEF, la distribució no va ser la que s’esperava. Dels cinc grups, els catalans formaran part del 3 i s’enfrontaran als equips de les Balears, el País Valencià i alguns de l’Aragó.

Tothom esperava un grup amb catalans, navarresos i aragonesos, però els vots van dictaminar una altra cosa. A diferència dels catalans de primera FEF, els de segona sí que han quedat enquadrats en un dels grups més exigents de la categoria. La temporada començarà la primera setmana de setembre i acabarà l’11 de juny amb la disputa dels play-offs.

1a FEF (Grup 2)
Nàstic, Sabadell,Barça B, Cornellà, Athletic Club, Osasuna, Calahorra, Numància, Alcoià, Castelló, Eldense, Intercity, la Nucia,Múrcia, Real Sociedad B, Real Unión, Amorebieta, SD Logroñés i UD Logroñés.
2a FEF (Grup 3)
Costa Brava, Espanyol B, Lleida, Terrassa, Prat, Manresa, Olot, Atlético Saguntino, Ebro, Eivissa Illes Pitiüses, Terol, Hèrcules, Mallorca B, Deportivo Aragón, Peña Deportiva, Formentera, Alzira i València Mestalla.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)