2a divisió FEF

L’Olot fitxa el central Gonzalo Pereira (Peña Deportiva)

L’Olot ha anunciat la incorporació de Gonzalo Pereira, un central barceloní de 25 anys que jugava a la Peña Deportiva d’Eivissa, amb la qual va disputar la fase d’ascens a primera FEF. Gonzalo Pereira s’afegeix a Carles Mas i Uri Ayala com a centrals de l’equip garrotxí. Format a la Damm, va debutar a tercera divisió amb el Sabadell B i va fitxar després pel Reus, que el va tenir al filial i el va cedir mitja temporada al Calahorra (segona B) abans de fer-lo debutar a segona A en la segona part del curs 2018/19 (10 partits). El curs següent, va fitxar pel filial del Llevant, i fins i tot va debutar a primera divisió. Fa dos anys, se’n va anar a la Peña Deportiva, amb un parèntesi a l’Águilas.

“Em considero un central ràpid que té criteri amb la pilota. Puc jugar en els dos perfils, tant dreta com esquerra, estic còmode en defensa de 3 o de 4 i he arribat a jugar de lateral o al mig del camp”, comenta el futbolista als mitjans del club. “Veig un grup tercer de Segona RFEF molt competitiu amb equips que optaran a tot i bons filials també. Haurem d’estar al cent per cent cada setmana per treure bons resultats i que sigui un any bonic”, hi afegeix.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)