1a divisió FEF

Esteve Calzada: “Superarem aquest moment i treballarem per buscar inversors pel pla CES28”

El president del Centre d’Esports Sabadell, Esteve Calzada, ha presentat a la roda de premsa d’aquesta tarda el pla anomenat ’CES28’, que té com a gran repte portar al Sabadell a primera divisió en el termini de cinc anys.

Per tal d’arribar a complir aquest objectiu, el pla contempla la recerca de nous inversors que permetin reunir un total de 17 milions d’euros fins a l’any 2028, just quan es complirà el 125è aniversari del club. Es començarà per una ampliació de capital de 3 milions d’euros que s’aprovarà en una junta general extraordinària d’accionistes. Més endavant es buscarà, amb ajuda professional, un fons internacional que es comprometi a aportar els 14 milions d’euros restants que permetin assolir els propòsits establerts. També ha aprofitat l’ocasió per deixar clar que els actuals inversors del club, liderats pel mateix Calzada i el conseller, Pau Morilla Giner, deixaran de liderar les aportacions financeres al club després d’aportar 9 milions d’euros.

No obstant això, per arribar a complir amb les ambicions a mig i llarg termini, el president del Consell ha subratllat que ara és moment d’estrènyer el cinturó i reduir el pressupost de la temporada anterior amb una reducció de la massa salarial de la plantilla que provocarà decisions difícils. Així doncs, l’entitat haurà d’aconseguir ser autosuficient durant aquest temps, que es pretén que sigui el mínim possible, invertint només allò que sigui capaç de generar amb ingressos procedents dels socis, patrocinis i drets de televisió.

Pel que fa a l’entrenador, Pedro Munitis no continuarà a la banqueta del Sabadell, ja que malgrat la bona predisposició que hi havia per part de les dues parts, no s’ha pogut arribar a un acord. “Hi havia bona predisposició i es va fer una proposta per continuar, però no li podíem garantir un projecte esportiu de màxima ambició com ell volia. Aquesta és la nova realitat del club. Li estarem eternament agraïts per la seva gran feina i la porta continua oberta, perquè en el futbol tot és possible. És lògic que aspiri a projectes importants per la seva trajectòria”, han sigut les paraules de Calzada sobre la marxa del tècnic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)