Eurocopa

Jorge Vilda renova com a seleccionador espanyol per dues temporades més

La federació espanyola de futbol ha anunciat la renovació del contracte de Jorge Vilda com a seleccionador femení per dues temporades més, fins al 2024. L’entrenador madrileny ocupa el càrrec des de l’any 2015. Anteriorment, també va ser seleccionador de la selecció femenina espanyola sub-17 i sub-19.

En el comunicat oficial, s’explica que Vilda donarà continuïtat a un projecte que té el combinat estatal, situat a la setena posició del rànquing FIFA (la millor classificació en la història de la selecció espanuola). L’anunci arriba a tocar del repte de l’eurocopa que es disputa del 6 al 31 de juliol a Anglaterra i, l’estiu següent, el mundial a Austràlia i Nova Zelanda. Les expectatives de les espanyoles són altes.

Vilda s’ha mostrat molt content per aquesta renovació i ha destacat el moment en què es produeix. “Vull agrair a Luis Rubiales i la federació aquest vot de confiança abans d’una cita tan important com l’europeu; és reconfortant i ens ajuda a centrar-nos en l’objectiu”. “S’està treballant molt bé des de fa anys per col·locar el futbol femení estatal al capdamunt i hem fet passos molt importants per equiparar-nos a les millors seleccions del món”, ha afegit Vilda, que demà dirigirà l’equip davant d’Itàlia a l’últim partit de preparació previ al campionat d’Europa.

Per part seva, el president de la RFEF, Luis Rubiales, ha remarcat la importància de donar continuïtat a un entrenador que ha aconseguit que la selecció d’un enorme salt de qualitat i competitivitat en els últims anys. “Per a la federació és una gran satisfacció continuar comptant amb Jorge Vilda en un projecte tan il·lusionant com el que ens ofereix la selecció femenina”. “Tenim molta fe en aquest equip i en les properes generacions; i es dona continuïtat amb aquesta renovació a la nostra aposta pel futbol femení, que és innegociable des que vaig assumir el càrrec el 2018”, ha expressat a l’acte de renovació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)